ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Ο “Γολγοθάς” του κ. Σπ. Σταματόπουλου στο Κάτω Διμηνιό

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17-5-2019

Την Τρίτη 14 Μαΐου στο πλαίσιο περιοδείας του απερχόμενου Δημάρχου στο Κάτω Διμηνιό ακούστηκαν πολύ λίγα, ρωτήθηκαν λίγα (λόγο “τεχνικού” τρόπου διαχείρισης χρόνου), απαντήθηκαν λίγα, κατανοήθηκαν όμως πάρα πολλά. 
ΛΙΓΑ γιατί αυτό είναι το έργο 9 χρόνων της Δημοτικής Αρχής του κ. Σπ. Σταματόπουλου στο Κάτω Διμηνιό. 
ΛΙΓΟ, δηλαδή “τσουρούτικο” όπως παραδέχθηκε, "Μια παιδική χαρά στον Πευκιά κι αυτή τσουρούτικη" όπως είπε χαρακτηριστικά! Φυσικά το “έργο του νερού” ήταν αυτό που μονοπώλησε τον χρόνο του και ευτυχώς… γιατί κατά τα άλλα “πνίγηκε” στην ανυπαρξία των έργων του!

Με το γνωστό “αυθεντικό” και “ταπεινό” ύφος του (δεν έχει καταλάβει, ότι τουλάχιστον στους Δημότες του Κάτω Διμηνιού, είναι πολύ ξεπερασμένο και “κούφιο”;), σε μια “ειλικρινή” συζήτηση παραδέχθηκε το αυτονόητο. Ερωτηθείς για τον ρόλο του Τοπικού Συμβουλίου και του Προέδρου, απάντησε χαρακτηριστικά «αυτοί ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τίποτα» και μας είπε ότι ο ρόλος τους περιορίζεται μόνο σε γνωμοδοτικό χαρακτήρα, δηλαδή μόνον σε προτάσεις προς τη Δημοτική Αρχή. Κατανοώντας ότι τον περιμένει “Γολγοθάς” ερωτημάτων προσπάθησε να “επιτεθεί” με άμυνα! Με περίσσιο “πολιτικό θράσος” , λες και δεν γνωρίζει, μας προκάλεσε να του αναφέρουμε έστω ΜΙΑ απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου. Μία μας ζήτησε, μία του αναφέραμε… δεύτερη δε ζήτησε γιατί κατάλαβε ότι έχουμε στα χέρια μας δεκάδες, δεκάδες που ΚΑΜΙΑ δεν έγινε πράξη. Του αναφέραμε λοιπόν την απόφαση αριθ. 4/2017 που αφορούσε αίτημα των κ. Πανούση Γεώργιο και κα. Κούγια Αθανασίας για ασφαλτόστρωση! Σε συνέχεια ερώτησης μας για την τύχη αυτού του έργου η απάντηση του κ. Σταματόπουλου ήταν… ΟΧΙ δεν έγινε, το γνωστό “όχι” δηλαδή σε εμάς τα τελευταία 9 χρόνια! Είμαστε “σίγουροι” βέβαια ότι θα γίνει τα επόμενα 4 χρόνια αν ΞΑΝΑ πιστέψουμε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Σπύρου!

Καταλογίζουμε περίσσιο “πολιτικό θράσος” στον κ. Σπ. Σταματόπουλο γιατί ο εμπαιγμός προς τους Δημότες του Κάτω Διμηνιού συνεχίζεται, σε πολλά επίπεδα, ΦΤΑΝΕΙ , ως εδώ. Η εννεαετή ανυπαρξία έργου της Δημοτικής Αρχής και η ταυτόχρονη απαξία του Τοπικού Συμβουλίου αναδεικνύει το πολιτικό “ήθος”, τον τρόπο άσκησης εξουσίας και το μέγεθος “ανυποληψίας” που διακατέχει τη Δημοτική Αρχή του κ. Σταματόπουλου έναντι των Δημοτών του Κάτω Διμηνιό. Δηλώνουμε ότι με τον νέο ρόλο που θα έχουμε στο νέο Τοπικό Συμβούλιο, καθότι πλέον θα έχουμε αυξημένες δυνατότητες και εκτελεστικές αρμοδιότητες, ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε κανέναν, ο τόπος μας να “χάσει” άλλα 4 χρόνια, και όποιοι “όψιμα” από “ανύπαρκτοι” και “άφωνοι” απέκτησαν “όραμα” και “πρόγραμμα”, ο Δημότης του Κάτω Διμηνιού θα τους δώσει την κατάλληλη απάντηση σε λίγες μέρες.


Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Ο “Γολγοθάς” του κ. Σπ. Σταματόπουλου στο Κάτω Διμηνιό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator