Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ από τον Άσσο: "Ψεύτες και συκοφάντες δεν έχουν θέση στο δήμο Κορινθίων – Αυτή δεν είναι ΕΞΕΛΙΞΗ" - ΒΙΝΤΕΟ

0
Εκείνους που επέλεξαν με συκοφαντικά δημοσιεύματα και ψέματα να παραπλανήσουν τους Κορινθίους πολίτες λίγες ημέρες πριν απο τις εκλογές αποκάλυψε χθες το βράδυ από τον Άσσο ο Βασίλης Νανόπουλος κάνοντας ξανά λόγο για πολιτική αλητεία και ατιμία που δεν αποδεικνύει παρά το ήθος εκείνων που τα διακινούν !

«Είναι ατιμία, είναι πολιτική αλητεία κι αυτό που έκαναν δεν είναι ΕΞΕΛΙΞΗ, αυτό είναι κατάπτυστη συμπεριφορά και πρέπει να την καταδικάσετε. Και είμαι βέβαιος, οι πολίτες θα δείξουν την περιφρόνηση τους και την καταδίκη τους στους συκοφάντες και τους ψεύτες!

Γιατί Ψεύτες και συκοφάντες δεν έχουν θέση στο δήμο Κορινθίων – αυτή δεν είναι εξέλιξη!


Ο Βασίλης Νανόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι σε γνώση του καταδικαστικές αποφάσεις και εκκρεμότητες δικαστικές άλλων υποψηφίων αντιπαραβάλλοντας το ήθος του, την επιλογή του να μην πολιτευτεί με αυτόν τον τρόπο. Να αποκαλύψει ουσιαστικά το ήθος των αντιπάλων που μπροστά στην παταγώδη ήττα τους δεν διστάζουν και να συκοφαντήσουν και να παραποιήσουν γεγονότα.

«Πολιτικοί μας αντίπαλοι με αυτές τους τις ενέργειες ομολόγησαν την ήττα τους! Έχω υπόψιν μου θέλω να σας πω , καταδικαστικές αποφάσεις άλλων υποψηφίων και εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη. Αλλά ΕΧΩ ΤΟ ΗΘΟΣ που χρειάζεται να μην ασχοληθώ με αυτά!

Και αναγκάζομαι σήμερα να απαντήσω γιατί λίγες μέρες πριν τις εκλογές, τυχαία; δε νομίζω, κάποιοι θυμήθηκαν ότι το 2009 ήμουν στο ΔΣ του ΟΛΠ για 5 μήνες, μέλος μη εκτελεστικό μάλιστα. Υπάρχει έρευνα για ένα έργο που ξεκίνησε το 2002 και τελείωσε το 2008. Εγώ ήμουν το 2009, ούτε αναθέσεις έκανα, ούτε τις πληρωμές!

Κληθήκαμε 60 άτομα να εξηγήσουμε αν υπάρχει πρόβλημα, εγώ δεν έχω καμία ευθύνη, αφορά περίοδο που δεν είχα αρμοδιότητα!

Κάποιοι το συνέδεσαν με το επιμελητήριο και το συνεχίζουν!

Γιατί είναι απελπισμένοι! Γιατί τα ποσοστά που έχουν είναι ασήμαντα!

Γιατί γνωρίζουν ότι η Συμμαχία πολιτών είναι η μεγάλη δύναμη και θέλουν να μας πλήξουν!

Δεν θα το πετύχουν!»

Οι πολίτες του Άσσου, με την θερμή υποδοχή και την μεγάλη τους παρουσία απέδειξαν πως δεν ποδηγετούνται από ανάλογες κινήσεις και συμπεριφορές, πως έχουν την κρίση και την ικανότητα να διακρίνουν το ήθος των ανθρώπων που στέκονται μπροστά τους, όχι μόνο σήμερα, προεκλογικά, αλλά στη διάρκεια όλων των τελευταίων ετών!

Στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου στην χθεσινή του παρουσία στον Άσσο, η Έρρικα Καραμαλίκη, η εν ενεργεία σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο, η σύμβουλος που με συνέπεια τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο μεταφέροντας τα προβλήματα των πολιτών και αγωνιζόμενη για την επίλυσή τους. Στο πλευρό του ήταν επίσης όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη συμμαχία πολιτών της περιφέρειας Άσσου Λεχαίου καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι που στηρίζει η Συμμαχία Πολιτών . Στην κοινότητα Άσσου η Συμμαχία Πολιτών στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό Άσσος πορεία ανάπτυξης . Αποτελεί επιλογή του συνδυασμού μας στις τοπικές κοινότητες η στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών στους οποίους μετέχουν και μέλη της Συμμαχίας Πολιτών είπε ο κ Νανόπουλος ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε πρόγραμμα της Συμμαχίας Πολιτών για το δήμο και ειδικότερα για την περιοχή του Άσσου .

Από το γραφείο τύπου της συμμαχίας πολιτών
Κόρινθος 17.5.19
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ από τον Άσσο: "Ψεύτες και συκοφάντες δεν έχουν θέση στο δήμο Κορινθίων – Αυτή δεν είναι ΕΞΕΛΙΞΗ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator