Ανοιχτή επιστολή Ραψωματιώτη: "Περπατάω με το κεφάλι ψηλά και μπορώ να σας κοιτάω κατάματα..."

0


Περπατάω με το κεφάλι ψηλά και μπορώ να σας κοιτάω κατάματα, γιατί:
• Δεν είμαι αναλώσιμος, δεν δίνω το δικαίωμα και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αντιμετωπίζει έτσι.
• Δεν πάω γυρεύοντας και δεν παρακαλάω για συνεργασίες, αλλά τις κερδίζω.
• Το φαγητό μου, τους καφέδες και γενικά τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μου ανάγκες τις καλύπτω με την δουλειά μου.
Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που εξηγούν την στάση ζωή μου, τόσα χρόνια.
Γι’αυτό και είναι δύσκολο στην σημερινή άρχουσα τάξη, και σε αυτούς που θέλουν να γίνουν, να κατανοήσουν και να αποδεχτούν την λογική των καθαρών σχέσεων, συνέπειας και ανταποδοτικότητας.
• Με ενδιαφέρουν μόνο επαγγελματικές συνεργασίες, βάσει συμφωνίας, με ξεκάθαρες σχέσεις, να δίνω και να παίρνω.
• Όπως εγώ νιώθω την ευθύνη και προσφέρω αυτά που συμφωνήθηκαν, έτσι «απαιτώ» και από τους συνεργάτες μου, να δώσουν αυτά που έχουμε συμφωνήσει.
Φυσικά και αυτό φοβίζει τους πολλούς, και μάλιστα όταν δεν έχουν τη δύναμη να κάνουν πράξη αυτό που λένε.
• Δεν ξεχνώ, αλλά αδιαφορώ, στους λεγόμενους « μάγκες», είτε τους επαγγελματικούς, είτε τους πολιτικούς.
• Ξέρω ότι θα έρθει η στιγμή που οι «ψευτόμαγκες» δεν θα μπορούν να εμφανίζονται μπροστά μου.
Ήδη κάποιοι, μόλις με βλέπουν, « στρίβουν».
Για όλα έρχεται η στιγμή
Απλά για κάποιους οι δοκιμασίες δίνουν δύναμη, για κάποιους άλλους όμως οι δοκιμασίες είναι η αρχή του τέλους τους. Ο λόγος είναι ότι δεν ήξεραν να σέβονται, τότε που νόμιζαν ότι είναι «καβάλα στο άλογο»
Το σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό που θα είναι κάτω από το άλογο,τότε η ίδια η κοινωνία θα τους τσαλαπατήσει και θα τους εξαφανίσει.
Η δική τους αλαζονεία θα είναι η καταστροφή τους, απλά η κοινωνία θα λειτουργήσει ως το εργαλείο της αυτοκαταστροφής τους.
«Καλά στερνά» λοιπόν «φίλοι» μου.
Η αξιοπρέπεια είναι κάτι πολύ σημαντικό, και όταν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει και πόσο δύσκολα κατακτιέται, δεν έχετε καμία πιθανότητα ύπαρξης μετά από μια αποτυχία. 

17 Μαΐου 2019
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή επιστολή Ραψωματιώτη: "Περπατάω με το κεφάλι ψηλά και μπορώ να σας κοιτάω κατάματα...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator