Ο Γιώργος Δέδες στο Άργος – Μεγάλη απήχηση στο μήνυμα των «ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ» για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο

0Κλίμα εξαιρετικά θετικής υποδοχής από πολίτες και φορείς του Άργους συνάντησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, σε περιοδεία του στην Π.Ε. Αργολίδας.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και στελέχη της παράταξής του, ξεκίνησε τις επισκέψεις του το πρωινό της Τετάρτης 15 Μαΐου, από τα Φίχτια και συνέχισε στην πόλη του Άργους, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δέδες, με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά του Άργους. Σε κλίμα οικειότητας και αποδοχής, χαιρέτισαν και συνομίλησαν με πλήθος κόσμου, επισκέπτες, παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς.

Αργότερα, συνέχισαν τη διαδρομή τους στους δρόμους και το εμπορικό κέντρο του Άργους, όπου επισκέφθηκαν καταστήματα και χώρους εστίασης και είχαν συνομιλίες με επαγγελματίες, εργαζόμενους και κατοίκους της πόλης.

«Η δυναμική που αναπτύσσουν οι “Νέοι Δρόμοι” όσο πλησιάζουμε στις κάλπες της 26ης Μαΐου, είναι πλέον εμφανής τόσο στο Άργος, όσο και σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου που επισκεπτόμαστε», είπε ο Γιώργος Δέδες. «Κάθε επαφή μας με τους πολίτες ισχυροποιεί την πεποίθησή μας για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια. Το σκηνικό πόλωσης που έστησαν οι δύο όψεις του ίδιου συντηρητικού νομίσματος αποσυντίθεται μπροστά στην απόφαση των Πελοποννησίων πολιτών να ανοίξουν μια νέα σελίδα δημιουργίας και ανάπτυξης στην Περιφέρειά μας. Επιλέγοντας νέους ανθρώπους με σχέδιο, γνώση, αποφασιστικότητα, ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την ανάπτυξη πράξη, τελειώνουμε οριστικά με την οπισθοδρόμηση και το κλειστό σύστημα εξουσίας που καθηλώνει επί εννέα χρόνια τον τόπο μας».
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος Δέδες στο Άργος – Μεγάλη απήχηση στο μήνυμα των «ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ» για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator