ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Από τις επισκέψεις των ενεργών δημοτών χθες σε Καριώτικα και Συκιά

0




Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις των ενεργών δημοτών χθες σε Καριώτικα και Συκιά. Αυτά τα χωριά βέβαια είναι αρκετά ανεπτυγμένα με τη Συκιά κυρίως που χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων της έχει μαζέψει τον κόσμο στα καταστήματά της. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές μεγαλώνει το ενδιαφέρον του κόσμου και αυτό απεικονίζεται στις ομιλίες. Είμαστε κάτι το νέο στον προεκλογικό αγώνα και υπάρχει ένα ενδιαφέρον για το τί μπορούμε να φέρουμε. Τί το καινούργιο σε σχέση με τους υπάρχοντες συνδιασμούς.

Η συνεισφορά μας στον τόπο είναι η οργανωτική ικανότητα του Νώντα του Κατσούλα που δεν αφήνει κάτι στην τύχη του και η ικανότητά του να ακούει. Ακούει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας που επισκέπτεται και καταγράφει. Στη συνέχεια θα υπάρξει η οργάνωση ειδικών γραφείων στο Δήμο με τις ενότητες Τουρισμού, Αγροτικό, ΕΣΠΑ. Με έχοντες τη γνώση να ανταποκριθούν στα δύσκολα θέματα και όχι ρουσφετολογικές προσλήψεις που γίνονται μέχρι τώρα. Δημιουργία κέντρου βλαβών για άμεση ανταπόκριση στις βλάβες από μία λάμπα, από πεταμένα κλαδιά, κλπ.

Αναφέρθηκαν στη συζήτηση με κατοίκους, τοπικά προβλήματα. Στα Καρυώτικα θέματα διευθέτησης απορροών βρόχινων νερών. Έλλειψη πλατείας.

Στη Συκιά οι κολώνες φωτισμού που τοποθετήθηκαν και ενοχλούν οποτε θα αντικατασταθούν. Διαγραμμίσεις για ασφαλή κυκλοφορία πεζών στην ΠΕΟ. Περιορισμός ταχύτητας οχημάτων. Επισκευή παραλιακού πεζοδρομίου. Παιδική χαρά που διαλύθηκε στην Α.Βαρβάρα, γήπεδο τένις που έμεινε ασυντήρητο, Χρήση του σχολείου.

Επέκταση κουβέντας γενικότερα στον Δήμο με προγραμματισμό παρέμβασης για ένα πιο αποτελεσματικό κέντρο υγείας με τη λειτουργία ακτινολογικού και μικροβιολογικου που δεν λειτουργούν τώρα και κινητή μονάδα στα Τρίκαλα με τον κόσμο που κυκλοφορεί εκεί τον χειμώνα. Το μέλλον του πρώην κέντρου νεότητας, αποθηκών Φραντζή. Θέλει αποφάσεις γιατί ταλανίζουν τον τόπο επί χρόνια.

Μή εμπλοκή επίσης του συνδιασμού στα τοπικά ψηφοδέλτια, γιατί μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει αυτό. Το πνεύμα του νέου νόμου στην ουσία είναι η μή εμπλοκή της κεντρικής κίνησης στις τοπικές; κοινωνίες, αλλά η αγαστή συνεργασία μετά τις εκλογές.

Συνεχίζουμε σήμερα στα Ροζενά. Μεγάλο ενδιαφέρον για μένα, γιατί πλην Δερβενίου είχα μικρή επαφή έως τώρα με τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ευρωστίνης. Οι προεκλογικές επισκέψεις σε κάνουν να μαθαίνεις τις τοπικές κοινωνίες και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον. Αν μάλιστα μπορέσεις να βοηθήσεις μετεκλογικά από ό,ποια θέση και να βρίσκεσαι, αυτό θα είναι πολύ σπουδαίο.
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Από τις επισκέψεις των ενεργών δημοτών χθες σε Καριώτικα και Συκιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator