Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: "Στις 26 Μαΐου στηρίζουμε το μέλλον" - ΒΙΝΤΕΟ

0Έχει καταγραφεί θετικά στη συνείδηση των Κορινθίων από οποιαδήποτε θέση του ζητήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Δήμο, κατά το παρελθόν έως πολύ πρόσφατα.

Έχει αφήσει το στίγμα του μέχρι σήμερα στη τοπική κοινωνία, ως πρόσωπο που κατέχει θέση ευθύνης και ασκεί διοίκηση.

Κυρίαρχο όπλο του η σχέση του με τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η αποτελεσματικότητα των στόχων, των επιλογών και των ενεργειών του στα θέματα που διαχειρίστηκε ως αντιδήμαρχος.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει βάλει στην άκρη πολλές φορές τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και το προσωπικό του συμφέρον προκειμένου να ικανοποιήσει το μεγάλο πάθος και την αγάπη που έχει με την πόλη της Κορίνθου αλλά και το Δήμο γενικότερα... αποδεδειγμένα.

Με χαμηλό τόνο, αλλά πάντα ενεργός και δημιουργικός στο μέγιστο βαθμό, αυτή τη φορά στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη, αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο Δήμο Κορινθίων ... μια νέα πνοή δημιουργίας.

Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: "Στις 26 Μαΐου στηρίζουμε το μέλλον" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator