Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Η δυναμική ομάδα για την Πελοπόννησο της Ευρώπης !!!

0



Ο Περιφερειάρχης, δεν είναι κάτι αόριστο, απόμακρο, που πρέπει να διαβείς 10 πόρτες για να τον συναντήσεις!

Είναι ο άνθρωπος που θα προσεγγίσεις αμέσως , ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου του και όχι μόνο αυτό!

Η μοντέρνα άποψη στα διοικητικά , θέλει έναν Περιφερειάρχη , όχι με «Πρωτοπαλίκαρα» , ούτε με πρωτοκλασάτους εκλεκτούς , που για να τους μιλήσεις πρέπει να κλείσεις ραντεβού μήνες πριν!

Ευτυχώς, νέα κουλτούρα που έχει καλλιεργήσει ο Γιώργος Δέδες, με τους ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ διαφέρει αντιδιαμετρικά!

Με άξιους συνεργάτες, με οξυδέρκεια, ευαισθησία στον πολίτη και τις ανάγκες του, με κατάρτιση, αλλά κύρια με κοινωνικό πρόσημο!

Ο Γιώργος Δέδες, έχει συνεργάτες, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, μέσα από τη λαϊκή βάση, που είναι εκεί, ανάμεσα στους πολίτες, που τους καταλαβαίνουν, γνωρίζουν από μέσα τα προβλήματα και τις ανάγκες, κυρίως, ξέρουν από πρώτο χέρι, τι θα πει μόχθος, αγωνία για το αύριο και με συλλογική προσπάθεια, προωθούν ΛΥΣΕΙΣ!


Τίποτε δεν γίνεται με το άγγιγμα ενός μαγικού ραβδιού! 
Ο Γιώργος Δέδες έχει αποδείξει ότι δεν κάνει πίσω, ούτε στα εμπόδια, τεχνητά ή φυσικά, έχει την τεχνογνωσία και το πείσμα να δίνει πάντα λύσεις προς όφελος του πολίτη και μόνο!

Η δύναμη του Γιώργου, εκτός από την αναγνώριση και την αγάπη του κόσμου, είναι η ικανότητα του στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών! 

Οι ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, περιλαμβάνει μια «ομάδα» ικανών συνεργατών, με σηκωμένα μανίκια, έτοιμους για σκληρή δουλειά! Το σαθρό σκηνικό πρέπει να αλλάξει, το ΝΕΟ, ΦΡΕΣΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, πρέπει να πάρουν τη θέση του παλαιοκαιρισμένου.

Ο Γιώργος Δέδες με την ομάδα των συνεργατών του υποψήφιων με τους ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ θα φέρουν τον καινούργιο αέρα για την Πελοπόννησο της Ευρώπης!



Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Η δυναμική ομάδα για την Πελοπόννησο της Ευρώπης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator