ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προβάδισμα νίκης για τον Βασίλη Νανόπουλο λίγες μέρες πριν τις εκλογές

0



Πρώτος στις προτιμήσεις των πολιτών εμφανίζεται ο Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος διεκδικεί το Δήμο Κορινθίων.

Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρά η έρευνα της εταιρείας Opinion Poll, ο Βασίλης Νανόπουλος, σημειώνει ποσοστό 27,2% έναντι του δεύτερου, Αλέκου Πνευματικού, ο οποίος συγκεντρώνει 24,3%. Στο ερώτημα «Αν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή ποιο από τα παρακάτω στελέχη θα επιλέγατε να ψηφίσετε για Δήμαρχο;», ακολουθούν Νίκος Σταυρέλης με 15%, Καλλίρης Πελοπίδας με 9,5%, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι κάτω από το 3%.

Τα παραπάνω ποσοστά με αναγωγή προσαρμόζονται ως εξής:
  • Βασίλης Νανόπουλος: 28,3%
  • Αλέκος Πνευματικός: 25,4%
  • Νίκος Σταυρέλης: 15,6%
  • Πελοπίδας Καλλίρης: 9,9%
Την ίδια ώρα, σαφές είναι το προβάδισμα του Βασίλη Νανόπουλου και στον δεύτερο γύρο, αφού όπως δείχνει η δημοσκόπηση, συγκεντρώνει ποσοστό 42,7% έναντι 33,2% που σημειώνει ο Αλέκος Πνευματικός.

Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προβάδισμα νίκης για τον Βασίλη Νανόπουλο λίγες μέρες πριν τις εκλογές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator