Δ. Παπαγεωργίου: Ουσιαστική αμφίδρομη ενημέρωση - ΒΙΝΤΕΟ

0




Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το πρόγραμμα της «αμφίδρομης ενημέρωσης» ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι καλός δημότης είναι ο ενημερωμένος δημότης και παράλληλα ότι ο δήμαρχος πρέπει να έχει πληροφόρηση για τα προβλήματα των δημοτών από την «πηγή» και όχι από μεσάζοντες, δηλώνει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου. Και συμπλήρωσε. Δεν έρχομαι να βγάλω ένα λόγο, να σας εντυπωσιάσω και να φύγω. Έρχομαι να σας ακούσω, να συζητήσουμε, να σας πω, με αποδείξεις, όλη την αλήθεια, να ακούσω απόψεις και να διαμορφώσουμε μαζί λύσεις για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν όλους. Ακούστε μας, διαβάστε το πρόγραμμά μας, σκεφτείτε τις προτάσεις μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας και θα μας στηρίξετε.

Με παρακαταθήκη αυτά τα πιστεύω ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο τις συναντήσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων με τους δημότες. Η μικρή Βάλτσα, το Σούλι, το Μάτι, τα Μποζικά, η Τιτάνη και η Γονούσα, ήταν μερικοί από τους 15 σταθμούς της περιοδείας του τις προηγούμενες ημέρες. 


Ο ξεκάθαρος λόγος του Δημήτρη Παπαγεωργίου, οι τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις του και οι λύσεις που πρότεινε σε τοπικά προβλήματα που χρονίζουν, εντυπωσίασαν και ενθουσίασαν τους επιφυλακτικούς, αρχικά, συνομιλητές του. Βασιζόμενος στην ποιότητα του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο επικεφαλής της δεν έταξε «λαγούς με πετραχήλια», ούτε έργα που θα κάνουν το δήμο «Μονακό» και θα εξαγγέλλονται ξανά και ξανά, δήλωσε όμως κατηγορηματικά ότι σαν δήμαρχος θα διοικήσει με ήθος, διαφάνεια, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα και προπαντός με δικαιοσύνη, μια και το κυρίαρχο σύνθημα του συνδυασμού είναι «Δίκαιος Δήμος Για Όλους».

Οι καθημερινές συναντήσεις του Δημήτρη Παπαγεωργίου και των συνεργατών του συνεχίζετε με εντατικούς ρυθμούς καθώς το ενδιαφέρον των δημοτών και οι προσκλήσεις τους για μια ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Ο αέρας της νίκης άρχισε να φυσάει και θα γίνει γρήγορα η θύελλα που θα σαρώσει το κατεστημένο και θα φέρει την Αλλαγή στο Δήμο.



Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Παπαγεωργίου: Ουσιαστική αμφίδρομη ενημέρωση - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator