Γιώργος Δέδες - Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Τετάρτη 15 Μαΐου

0Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Τετάρτη 15 Μαΐου

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε Αρκαδίας του συνδυασμού "ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ", του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Δέδε, θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά της πλατείας Μπασιάκου, στην Τρίπολη.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα περιοδεύσουν στα χωριά του πρώην Δήμου Σκυρίτιδας.

Συγκεκριμένα, θα επισκεφθούν :

στις 19:30 την Κερασιά

στις 20:00 την Βλαχοκερασιά και

στις 21:00 τις Κολλίνες.
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες - Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Τετάρτη 15 Μαΐου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator