ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-Ε. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ

0













Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Δευτέρας του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» για την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ του υποψηφίου Δημάρχου Επαμεινώνδα Κατσούλα και των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Γεμίζοντας την αίθουσα του θεάτρου και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παρακολούθησαν οι συντοπίτες μας την ομιλία του Επαμεινώνδα Κατσούλα, ενώ πολλοί που δεν κατάφεραν να προσέλθουν λόγω του εοραστικού της ημέρας (Αγίου Γεωργίου), παρακολούθησαν την ομιλία μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο facebook.

Ηχηρό παρόν έδωσαν νυν και τέως αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες, έμποροι καθώς και άνθρωποι του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της επιστήμης ενώ αισθητή ήταν η παρουσία της νέας γενιάς.

Την εκδήλωση άνοιξε η οδοντίατρος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Λένα Κοφινά, η οποία συγκίνησε τους παρευρισκομένους, μιλώντας από καρδιάς για τον φίλο, συνάδελφο και συναγωνιστή Νώντα Κατσούλα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα των συνδημοτών μας από σχεδόν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Στη συνέχεια, ο Επαμεινώνδας Κατσούλας παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις και τους στόχους που θέτει για το Δήμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής αλλά και των μειοψηφιών που ουδέποτε άσκησαν ουσιαστική αντιπολίτευση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσούλας παρουσίασε μέρος του ψηφοδελτίου για το οποίο δήλωσε περήφανος και συγκινημένος ευχαρίστησε όλους εκείνους που τόσο καιρό τον πλαισιώνουν και τον στηρίζουν σε αυτό το εγχείρημά του για την σωτηρία του τόπου μας.

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα αλλαγής της πορείας του δήμου, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την ενεργοποίηση των ίδιων των δημοτών, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους να γίνουν ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

“Για εμάς ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.”

Ο Δήμος μας Αξίζει μια Καλύτερη Τύχη!
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-Ε. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator