Στις 26 Μαΐου η σελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλάζει - ΒΙΝΤΕΟ

0Οι "ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ" που ανοίγει ο Γιώργος Δέδες στην Πελοπόννησο, είναι κυριολεκτικά ο «διάδρομος απογείωσης» για την περιοχή μας.
Ο Γιώργος, έχει μακρά και επιτυχημένη θητεία στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και γνωρίζει τα πράγματα από «μέσα», είναι αυτός που εργάστηκε σκληρά μέχρι να υλοποιηθούν οδικοί άξονες, όπως ο δρόμος Κορίνθου Πατρών, της «πύλης» της Νότιας Ελλάδας στη Δύση, που για τόσα χρόνια, με την κατάστασή της, όχι μόνο μας πρόσβαλε σαν λαό αλλά είχε γίνει η αιτία , να βυθιστούν στο πένθος, πλήθος οικογενειών. Όχι πια! Ο Γιώργος Δέδες, απόδειξε ότι μπορεί! Έχει τη γνώση, έχει τη βούληση και να! Σήμερα, αισθανόμαστε περήφανοι διασχίζοντας έναν Ευρωπαϊκό, σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο.

Το ήθος, τα ανοιχτά αφτιά στον πολίτη, η προσιτότητα, η ευθυκρισία, η ευαισθησία στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, αλλά κυρίως η προσήλωση στο όραμα για το μέλλον των παιδιών μας, είναι αυτά που δίνουν την υπεροχή στους ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ του Γιώργου Δέδε και στους ικανούς συνεργάτες του!

Επιτέλους ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου...
  • τέρμα στην περιφέρεια των ημετέρων, 
  • τέλος στην μονοκρατορία των βολεμένων, 
  • φραγμός στις υπόγειες διαδρομές! 
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στις 26 Μαΐου η σελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλάζει - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator