168 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0



Η «Πνοή Δημιουργίας», απόλυτα πιστή στις δεσμεύσεις αλλά και τις αρχές της κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Κορίνθου το ψηφοδέλτιο της, με απόλυτο σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Μακριά από τεχνάσματα και τακτικές παραπλάνησης ο επικεφαλής ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ένα πλήρες ψηφοδέλτιο 68 στελεχών που αφορούν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλου του Δήμου Κορινθίων (51 τον ανώτατο αριθμό) και το τοπικό συμβούλιο Κορίνθου (17 τον ανώτατο αριθμό), ενώ παράλληλα δήλωσε την στήριξη της «Πνοή Δημιουργίας» σχεδόν σε όλα τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων, συνολικά 100 στελεχών.

Σύνολο 168 υποψήφιοι στηρίζουν αλλά και έχουν την απόλυτη στήριξη του συνδυασμού μας.

Αυτά για να μην ταΐζει κανείς κουτόχορτο τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων.

Η επιλογή μας να ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ τις τοπικές κοινωνίες και να ταυτιστούμε με τα ανεξάρτητα τοπικά ψηφοδέλτια, είναι βασική αρχή δημοκρατίας και τιμής προς τους πολίτες.

1. Δεν πήγαμε απέναντι από τα χωριά μας και δε διχάσαμε τους κατοίκους απλά και μόνο για να περιχαρακώσουμε τους ψηφοφόρους μας. Αυτό το κάνει όποιος ΦΟΒΑΤΑΙ τους Κορίνθιους.

2. Οι τοπικές κοινωνίες ξέρουν ποιοι πρέπει να τους διοικήσουν τα επόμενα χρόνια και δεν έχουν ανάγκη από καπελώματα.

3. Το πρόβλημα στον δήμο Κορινθίων δε λύνεται με το βάρος των φακέλων ή το μάκρος αλλά με την ποιότητα και την αξιοσύνη.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Κορινθίων και την ελευθερία τους.

Όποιος ζει σε ψεύτικους παραδείσους θα ξυπνήσει στην κόλαση της πραγματικότητας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ‘’ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’’
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 08/05/2019
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "168 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator