Η εταιρεία Γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην TUTTOFOOD ITALIA 2019

0Η ελληνική εταιρεία Γαλακτοκομικά ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών TUTTOFOOD 2019, που θα διεξαχθεί 6-9 Μαΐου στο Μιλάνο. 

Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των εμπορικών της δραστηριοτήτων στην αγορά της Ιταλίας, στοχεύει στην σύναψη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών. 

Στο περίπτερο της εταιρείας, Hall 1-Stand K12, οι επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την μεγάλη ποικιλία ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και να ενημερωθούν για το νέο, καινοτόμο λανσάρισμα της εταιρείας, Youphoria High Protein , που εγκαινιάζει την κατηγορία του πόσιμου γιαουρτιού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. 

Η ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. έχοντας ήδη σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού στοχεύει δυναμικά στην γειτονική χώρα της Ιταλίας και επιδιώκει να χτίσει εκτεταμένη διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων, με την επωνυμία του brand ‘Mandrekas’ , ‘Υouphoria’ αλλά και με ιδιωτική ετικέτα.
Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η εταιρεία Γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην TUTTOFOOD ITALIA 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator