Πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει... πλούσιος είναι αυτός που δίνει... και ο Δημήτρης είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Παράδοση τείνει να γίνει η προσφορά του Δημήτρη Μπίτζιου σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσφέρει δωρεάν αρνιά και τρόφιμα σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη, για ακόμα μια χρονιά δείχνει τη μεγάλη του καρδιά.
Αν το κάνουν όλοι όσοι είναι στη θέση του θα αλλάξει η Ελλάδα !!!
Δείτε τι ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ.

"Οι μέρες του Πάσχα είναι μέρες που γεμίζουμε από συναισθήματα που υπάρχουν βαθιά μέσα μας και ψάχνουν να βρουν οδό διαφυγής, να βγουν έξω και να εκδηλωθούν. Είναι μέρες που θα βρεθούμε στην εκκλησία, με ένα κερί στο χέρι θα ανταλλάξουμε ευχές. Θα ζητήσουμε συγνώμη και θα συγχωρέσουμε. Είναι οι μέρες που το φως νικά το σκοτάδι και η ζωή τον θάνατο. Είναι οι μέρες που βιώνουμε κάθε μέρα τα Θεία Πάθη και τη σημασία που έχει να ταπεινωθούμε.

Αλλά είναι και μέρες προσφοράς στον συνάνθρωπο. Είναι μέρες που οφείλουμε να στρέψουμε το βλέμμα μας στον διπλανό και να του απλώσουμε το χέρι. Στρέφουμε τις σκέψεις μας μακρύτερα από τα επιφανειακά, τις επικεντρώνουμε στην καρδιά μας. Για να δούμε χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα παντού.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση."

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει... πλούσιος είναι αυτός που δίνει... και ο Δημήτρης είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator