ΚΙΑΤΟ: Μέτρα ασφαλείας πιο επικίνδυνα από το σημείο που προστατεύουν - Γίνεται;;;

0Η απάντηση είναι ΝΑΙ αν πρόκειται για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Δημοτική Αρχή για να προειδοποιήσει-προστατεύσει τους περαστικούς από ένα πολύ επικίνδυνο σημείο που προέκυψε στην εκβολή του ποταμού Ελισσώνα μετά τις φετινές βροχοπτώσεις.

Δείτε απίστευτες εικόνες αδιαφορίας και προχειρότητας. Δηλαδή τι μέτρα θα είχαν ληφθεί αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος;;;

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι μετά από αρκετές εβδομάδες αποφάσισαν να αποκλείσουν το σημείο με ένα... πλαστικό δίχτυ !!!
Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Μέτρα ασφαλείας πιο επικίνδυνα από το σημείο που προστατεύουν - Γίνεται;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator