ΚΙΑΤΟ: Με τα μυαλά στα νερά, και τον "αέρα νίκης" στα πανιά !!!

0


Με τα μυαλά στα νερά, και τον "αέρα νίκης" στα πανιά προσπαθεί η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να συσπειρώσει τον κόσμο δίπλα της έχοντας έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων και γύμνια έργων για την 9χρονη θητεία της και μετά τα καρναβάλια το έριξε στον καρσιλαμά νωρίς νωρίς.

Διαβάζουμε στο "ευφάνταστο" δελτίο τύπου για τον "αέρα νίκης" που της δίνει το κατά 50% ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού από την πρώτη κιόλας Κυριακή και κοιτάμε τα βότσαλα στην παραλία του Κάτω Διμηνιού που γελάνε. 

Τόσο φανερή είναι η έλλειψη πολιτικής ψυχραιμίας των απερχόμενων, που χρησιμοποιεί παλαιοκομματικού τύπου "τσιτάτα", το έκαναν ξανά το 2014, τότε όμως λίγες μέρες πριν τις εκλογές ενώ τώρα σχεδόν 2 μήνες πριν τις εκλογές !!! 

Τότε το πολιτικό τάιμινγκ το επέλεξαν για συσπείρωση ψήφων, έξυπνο πολιτικά και αποτελεσματικό..., τώρα; Τώρα για συσπείρωση υποψηφίων !!!

Πρώτα προσπαθούν να πείσουν τον καθρέφτη τους, τους αυλικούς και τους κόλακές τους για την αεράτη νίκη τους και μετά για να καταφέρουν να "κλείσουν" υποψηφιότητες, αφενός με τον μηχανισμό εξουσίας που διαθέτουν και το "πελατολόγιο" που έχουν δημιουργήσει και αφετέρου με την ψυχολογία του νικηφόρου συνδυασμού.

Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με τα μυαλά στα νερά, και τον "αέρα νίκης" στα πανιά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator