ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0


ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ- ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 50% ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 

Αέρα νίκης από την πρώτη Κυριακή δίνουν για τον δήμαρχο Σικυωνίων τα ονόματα υποψηφίων, των οποίων η παρουσία ανανεώνει και ισχυροποιεί το ψηφοδέλτιο! Με βασικούς άξονες την ανανέωση και την εμπειρία, συνυφασμένες σε ένα μοναδικό μείγμα, το ψηφοδέλτιο Σταματόπουλου όπως ανακοινώνεται προϊόντος του χρόνου κερδίζει τις εντυπώσεις και δημιουργεί ισχυρές προϋποθέσεις νίκης από την πρώτη Κυριακή! Τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποτελούν ένα σύνολο από ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν άριστα δείγματα γραφής σε θέσεις ευθύνης, αλλά και άλλους νεότερους στο στίβο της αυτοδιοίκησης, τους οποίους όμως χαρακτηρίζει η άριστη γνώση των ζητημάτων του δήμου Σικυωνίων. Όλοι οι υποψήφιοι διακρίνονται για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους και έχουν ως στόχο και σκοπό να προσφέρουν στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου σε όλους τους τομείς. Οι υποψήφιοι συναποτελούν ένα σύνολο ανθρώπων ικανών και καταξιωμένων από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες, με τις γυναίκες να έχουν δυναμική συμμετοχή. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό και ελπιδοφόρο, στο οποίο συμμετέχουν άξια και ικανά στελέχη της κοινωνίας με ήθος, γνώση, κοινωνική ευαισθησία και διάθεση για προσφορά. Πρόσωπα με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση από τον χώρο της επιστήμης, του πολιτισμού και του επιχειρείν που συμπορεύονται προς τον ίδιο στόχο με τον επικεφαλής, δήμαρχο Σικυωνίων, Σπύρο Σταματόπουλο και εγγυώνται ένα ευρύ νικηφόρο αποτέλεσμα και μια νέα αναπτυξιακή πορεία για το δήμο!
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator