ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Συνεχίζονται τα έργα στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων - ΒΙΝΤΕΟ

0Το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων επισκέφτηκε το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Όπως είναι γνωστό οι εργασίες είχαν διακοπεί για περίπου 2 μήνες μετά από καταγγελία που είχε κάνει ένας πολίτης. 

Μετά την δικαίωση του Δήμου από το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης με την έκδοση της απόφασης που απορρίπτει την αίτηση αναστολής από σήμερα και μάλιστα πρωί πρωί τα συνεργεία έπιασαν και πάλι δουλειά και έτσι ξεκίνησαν οι εργασίες στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων που όπως τόνισε ο κ.Πνευματικός τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να ολοκληρωθεί μέσα σε δυο μήνες.

Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Συνεχίζονται τα έργα στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator