Γ. ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ: Η ιστορία μου και οι πράξεις μου στο παρελθόν επιβεβαιώνουν ότι αυτά που υπόσχομαι τα εκτελώ

0



10 σημεία με υπογραφή

Η ιστορία μου και οι πράξεις μου στο παρελθόν επιβεβαιώνουν τα ότι υπόσχομαι το εκτελώ.

Έτσι λοιπόν σε αυτήν την προσπάθεια υπόσχομαι ότι αυτά είναι τα πρώτα 10 σημεία αναγκαία να τα εξετάσει να τα εκτελέσω ο δήμος μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά και όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για την εκτέλεσή τους

1, Γραφείο φορέα τύπου (Φάντς –funds) για αγορά όλων των κόκκινων δανείων για τις κατοικίες των δημοτών

2.Αποπεράτωση όλων τον χωροταξικών σχεδίων και δημιουργία πολεοδομικών σχεδίων παντού

3, αποχετευτικά δίκτυα και βιολογικοί καθαρισμοί σε όλη την παραλιακή Ζώνη του δήμου και σε όλους τους μεγάλους οικισμούς,

4, Σχεδιασμός και δανειοδότηση χωροταξικού σχεδίου όλης της παραλιακής ζώνης από Άσσο μέχρι τον Κόρφο.

Προκήρυξη και Ανάθεση όλων των επεμβάσεων σε αυτό.

5, Καλός δήμαρχος είναι αυτός που είναι καλός σκουπιδιάρης

6, θα αποκατασταθούν όλοι βομβαρδισμένοι δρόμοι του δήμου και οι Αγροτικοί δρόμοι θα είναι πάντα σε κατάσταση που οι αγρότες και πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν άνετα στις δουλειές τους,

7, κατασκευή δύο μεγάλων υδατοδεξαμενών στην Ξυλοκέριζα και στο Μαψό με τα νερά του βιολογικού καθαρισμού και δημιουργία δικτύου αρδευτικού για πότισμα όλων των αγροτικών εκτάσεων,

8, Ισονομία - ισοπολιτεία (πάρκινγκ αυθαίρετο, κανονιστική τραπεζοκαθισμάτων, επαιτεία, αδέσποτοι σκύλοι, ζώνες διασκέδασης )

9, Δημιουργία κέντρων νέων σε κάθε χωριό,

10, Η πυροπροστασία και η αντιπλημμυρική προστασία είναι το πρώτο μέλημα έχοντας αποδείξει στο παρελθόν την αποτελεσματικότητά μου.
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ: Η ιστορία μου και οι πράξεις μου στο παρελθόν επιβεβαιώνουν ότι αυτά που υπόσχομαι τα εκτελώ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator