ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθησαν οι εργαζόμενοι στο υπό κατασκευή εργοστάσιο απορριμμάτων - ΒΙΝΤΕΟ

0Στην προσωρινή διαταγή που αφορά την αναστολή των εργασιών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων που θυροκολλήθηκε στον Δήμο Κορινθίων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 17 Απριλίου.
Ο κ. Δήμαρχος χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή Δικαστικό Πραξικόπημα ενώ γνωστοποίησε ότι σήμερα και πριν καν ενημερωθεί ο Δήμος και οι εργαζόμενοι που πήγαν να κάνουν κάποιες εργασίες συνελήφθησαν από την Αστυνομία ενώ επισήμανε ότι πρώτη φορά στην θητεία του δεν ενημερώθηκε ο Δήμος.
Ο κ. Δήμαρχος στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθησαν οι εργαζόμενοι στο υπό κατασκευή εργοστάσιο απορριμμάτων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator