ΚΙΑΤΟ: Με τον Σταματόπουλο ο Δημήτρης Σώκος

0
Τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο νίκης του Σπύρου Σταματόπουλου ανακοίνωσε ο οικονομολόγος Δημήτρης Σώκος, από το Διμηνιό. Ο κ. Σώκος, εξαίρετος επιστήμονας και ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, τόσο στο χωριό του όσο και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, έσφιξε τα χέρια με τον «συνάδελφό» του οικονομολόγο και νυν δήμαρχο Σικυωνίων!

Το ψηφοδέλτιο Σταματόπουλου φαίνεται ότι κρύβει πολλές ακόμη εκπλήξεις καθώς σταδιακά στελεχώνεται με προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους και ευρείας κοινωνικής αποδοχής!
Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με τον Σταματόπουλο ο Δημήτρης Σώκος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator