ΚΙΑΤΟ: Ιδιαίτερα ανησυχητική η επιχείρηση που έχει στηθεί για την πολιτική τους επιβίωση

0Κωμικοτραγικές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στο Κιάτο...

Τρικυμία εν κρανίω για τους άρχοντες αλλά και για τα παπαγαλάκια τους που επιχειρούν πάση θυσία να παραμείνουν στην επιφάνεια περπατώντας όμως σε υπόγειες διαδρομές με «πρόθυμους» συνοδοιπόρους οι οποίοι... σαν έτοιμοι από καιρό δεν διστάζουν να χαρακτηριστούν για «προδοτικές» τάσεις. 

Παιχνίδια με τακτικές υποκόσμου εις βάρος των δημοτών! 

Όλα υπόγεια... αντί για όλα στο φως λοιπόν, καθώς μέσω των «αγγελιοφόρων» τους κατηγορούν οποιονδήποτε τολμήσει να εκφράσει την αγανάκτησή του και την αγωνία του για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος αλλά και για τις Δημοτικές παλινωδίες!!! 

Από το παιχνίδι της αυτοσυντήρησής τους όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρόθυμοι κονδυλοφόροι... οι οποίοι «μαγειρεύουν» δημοσκοπήσεις, δυνατές προσχωρήσεις και φυσικά στέλνουν το μήνυμα του (κοπανιστού) "αέρα της νίκης" προς πάσα κατεύθυνση. 

Αναρωτιέμαι... σε ιθαγενείς απευθύνεστε ή υποτιμάτε τη νοημοσύνη των δημοτών;;;

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ιδιαίτερα ανησυχητική η επιχείρηση που έχει στηθεί για την πολιτική τους επιβίωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator