Γ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ

0



Είναι καθήκον όλων μας να αλλάξουμε το θολό, πολωμένο και τεμαχισμένο τοπίο, στο οποίο με ευθύνη προσωπικά του δημάρχου και της μικρής ηγετικής του ομάδα κινείται η Κόρινθος και τα χωριά της.
Ευθύνη όλων μας είναι να ξεφύγουμε απο την μίζερη διαχείριση, την αλλαζονική διοίκηση, την αντικοινωνική συμπεριφορά.
Η Κόρινθος αξίζει πολύ περισσότερα και χρέος του καθενός μας είναι να την οδηγήσουμε εκεί που την ονειρεύονται οι πολίτες της και ιδιαίτερα οι νέοι.
Είμαι ένας επιχειρηματίας, που δούλεψα, δοκιμάστηκα και πέτυχα στην τοπική αγορά.
Κατάφερα να πάω πολύ πιο μακριά απο τα παιδικά μου όνειρα και να γεμίσω αισθήματα ικανοποίησης με πολύ προσωπικό ιδρώτα μέσα απο άπειρες δυσκολίες.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι ένα παράλληλο κομμάτι της ζωής μου. Απο πολύ μικρός ενεργοποιήθηκα στον δημοκρατικό χώρο και έδωσα τον δικό του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και μία πολιτεία δικαίου.
Kαι ακόμα συνεχίζω με την ίδια διάθεση και μεράκι..
Για να αλλάξει η Κόρινθος..!

Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator