Κώστας Σαρχάνης: «Καμία εμπιστοσύνη δεν έχω στον κ. Σταματόπουλο» - ΒΙΝΤΕΟ

0Σχεδόν 40 μέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου και στο Δήμο Σικυωνίων κάποιοι δε λένε να καταλάβουν ότι οι όποιες προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και εκλογικού κλίματος στα “μέτρα τους”, μέσω fake news και “ευσεβών πόθων” …δεν έχουν καμία τύχη.

Από πολύ νωρίς κάποιοι “θέλανε” τον κ. Κώστα Σαρχάνη να μην κατεβαίνει στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, λίγες μέρες αργότερα τα fake news… τα τελείωσε η αναγγελία της υποψηφιότητας του, ως υπ. Δημάρχου για τον Δήμο Σικυωνίων. Αμέσως μετά “θέλανε” τον κ. Κ. Σαρχάνη “ανήμπορο” κατάρτισης ψηφοδελτίου! Πάει και αυτό, μετά την παρουσίαση του συνδυασμού του, το “μαζέψανε”, μάλλον με κρύα καρδία βλέποντας και την ποσότητα αλλά κυρίως την διεισδυτικότητα που έχουν οι πρώτες υποψηφιότητες του συνδυασμού του στην κοινωνία. Κατόπιν σκαρφίστηκαν τον εύκολο και πιασάρικο ρόλο του “λαγού” και του τον κόλλησαν. Μέχρι σήμερα προσπαθούν να τον επικαιροποιήσουν ως “λαγό” του δεύτερου γύρου, πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται…

Ο ίδιος όμως ο κ. Κώστας Σαρχάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις του κ. Νίκου Νικολόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό του Axion TV, έδωσε ορθές κοφτές τις απαντήσεις του χωρίς κενά και αστερίσκους. Καλό και παραγωγικό πιστεύουμε, θα ήταν επιτέλους κάποιοι να αφήσουν τον “λόγο” στην πολιτική, στονπολιτικό πολιτισμό που θα μας οδηγήσει με τάξη και νόημα στη διαδικασία των εκλογών.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκπομπή Αντιπαραθέσεις του κ. Νίκου Νικολόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό του Axion TV:Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Σαρχάνης: «Καμία εμπιστοσύνη δεν έχω στον κ. Σταματόπουλο» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator