Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Μάθετε κύριοι ότι το Κιάτο δεν είναι χωριό που δεν ξέρουμε τι γίνεται"

0Αυτή είναι η δήλωση του σημερινού δημοσκόπου της Marc για τις εκλογές του 2015, όπου αναφέρεται ρητώς και στην απόλυτη αποτυχία πρόβλεψης στο δημοψήφισμα.
Μάθετε κύριοι ότι το Κιάτο δεν είναι χωριό που δεν ξέρουμε τι γίνεται. Πάρτε τις δηλώσεις σας, τις συγγνώμες σας αλλά ειμαι πολύ καλα διαβασμένος σε κάθε σημείο της μάχης.
Εύχομαι υγεία και δύναμη μέχρι την επόμενη "συγγνωμη" που θα ζητήσετε για τις δημοσκοπικές προβλέψεις που σήμερα βγάλατε στο δήμο μας, όταν πάρετε την απάντηση του Σικυώνιου λαού!!!

Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Μάθετε κύριοι ότι το Κιάτο δεν είναι χωριό που δεν ξέρουμε τι γίνεται""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator