Γ. ΔΕΔΕΣ: "Ο κος Τατούλης τάζει προεκλογικά ότι δεν έκανε τα τελευταία εννιά χρόνια ως όφειλε" - ΒΙΝΤΕΟ

0Δήλωση υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε: "Ο κος Τατούλης εγκατέλειψε το καβούκι του, έφυγε από το θρόνο του στη Τρίπολη και περιοδεύοντας χωριά και πόλεις της Πελοποννήσου υπόσχεται, εξαγγέλλει, τάζει προεκλογικά ότι δεν έκανε τα τελευταία εννιά χρόνια ως όφειλε..."

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΔΕΔΕΣ: "Ο κος Τατούλης τάζει προεκλογικά ότι δεν έκανε τα τελευταία εννιά χρόνια ως όφειλε" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator