Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κορινθίας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε

0



«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” ακόμη δύο υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Κορινθίας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, τον Ηλία Κοφινά και τον Γιώργο Ραυτόπουλο. Τους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!»

Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων


Κοφινάς Ηλίας
Ιατρός -Ειδικός Γενικής Ιατρικής
Αντιπρόεδρος ΔΣ Γεν. Νοσοκομείου Κορίνθου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων


Ο Ηλίας Κοφινάς γεννήθηκε στην Λυκοποριά Κορινθίας. Ζει και εργάζεται ως ιδιώτης Ιατρός στο Λουτράκι. Εργάστηκε ως Ιατρός επί 18 χρόνια στο Ι.Κ.Α Λουτρακίου και μετέπειτα στο Κ.Υ. Κορίνθου μέχρι το τέλος του 2018. Παράλληλα, ασκεί τα καθήκοντα του Ιατρού Εργασίας σε εργοστάσια και επιχειρήσεις του Νομού Κορινθίας.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνα το 2002 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 1ου βαθμού όπου εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος. Από το 2007 έως το 2008 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικής Αντίληψης του Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας και το 2009 -2010 Αντιδήμαρχος - Αναπληρωτής Δημάρχου στον ίδιο Δήμο.

Από το 2007 έως το 2010 εκπροσωπεί τον Δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας στο Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας. Ασχολείται με την Ιαματική Υδροθεραπεία, την Επιστημονική αναγνώριση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των Ιαματικών υδάτων, συμμετέχοντας σε Συνέδρια και Ημερίδες με θέμα τον Θερμαλισμό.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγ. Θεοδώρων. Επίσης από το 2016, είναι Αντιπρόεδρος του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Είναι παντρεμένος με την Νάνα Τασσιοπούλου, Πτυχιούχο Φιλοσοφίας και Καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας. Έχουν δύο κόρες την Φαίνη, Πτυχιούχο Φαρμακευτικής και την Ελίνα, μαθήτρια Γ’ Λυκείου.



Ραυτόπουλος Γιώργος
Εφοριακός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σικυωνίων


Ο Γιώργος Ραυτόπουλος είναι Εφοριακός στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Y) Τρίπολης. Γεννήθηκε το 1960 στο Κεφαλάρι Κορινθίας, φοίτησε στο Γυμνάσιο Καλιάνων και στο Λύκειο Κιάτου. Από το 1992 κατοικεί στην Τρίπολη, χωρίς ποτέ να χάσει την επαφή του με τον γενέθλιο τόπο και τους ανθρώπους του.

Στη μακρά επαγγελματική του διαδρομή έχει υπηρετήσει στην ΙΑ Δ.Ο.Υ Αθηνών, στη Δ.Ο.Υ. Κορίνθου, στην Υπηρεσία Ελέγχου Διακίνησης Αγαθών (ΥΠ.Ε.Δ.Α.) Τρίπολης και στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη.

Έχει αναπτύξει ενεργό συνδικαλιστική δράση συμμετέχοντας σε εκλογές του κλάδου του, ως υποψήφιος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Κυθήρων.

Το ενδιαφέρον του για τις υποθέσεις του τόπου του, τον ώθησε να συμμετάσχει σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ως υποψήφιος στο τοπικό διαμέρισμα Κεφαλαρίου Κορινθίας, ενώ το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον καλλικρατικό Δήμο Σικυωνίων.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κορινθίας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator