ΚΑΝΙΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη "Δύναμη Αλλαγής" του Δημήτρη Παπαγεωργίου

0



Υποψήφια δημοτική σύμβουλος λοιπόν... κάποιοι άνθρωποι με πλησιάζουν και με ρωτάνε, γιατί θέλω να ανακατευτώ με τα κοινά.

Σίγουρα δεν πάω να σώσω την Ελλάδα.

Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου, την γειτονιά μου, τον δήμο μου, τους συνανθρώπους μου. Μισώ την αδικία οτιδήποτε και αν αγγίζει!!

Η ενασχόληση μου αυτή σημαίνει ότι δεν κοιτάω μόνο τον εαυτό μου!

Δεν έχω σκοπό να βγάλω χρήματα από αυτή την κίνηση μου....δουλειά έχω και θα έχω. Τα χρήματα μου τα διεκδικώ έντιμα από τον εργοδότη μου. Είμαι χρόνια βιοπαλαίστρια και το έχω αποδείξει!

Δεν φοβάμαι τον "βούρκο" δεν έχω καμία σχέση με αυτόν και ούτε αυτός θα ήθελε να έχει με μένα.

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τους στόχους μου,ποια είμαι και στηρίζουν την επιλογή μου.

Επίσης θα ήθελα να βοηθήσω τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, το σημαντικότερο για μένα είναι να εκλεγεί αυτός Δήμαρχος, άλλωστε υπάρχουν και πολλοί άξιοι συνυποψήφιοι μου!!

Αυτό που με τρομάζει είναι να ακούω ανθρώπους να λένε...δεν ασχολούμαι..δεν με ενδιαφέρει...απογοητεύτηκα...δεν πάω να ψηφίσω. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος. Και εγώ στους απογοητευμένους ανήκω. Θα παλέψω όμως για τον τόπο μου και τους συνανθρώπους μου και δεν θα προσπεράσω τίποτα έτσι...με σκυμμένο το κεφάλι!

Για τους παραπάνω λόγους καταλήγω και ζητάω την υποστήριξή σας σε αυτή την επιλογή μου!!! Δεν το βλέπω Πολιτική

Δεν το βλέπω Επάγγελμα

Θα το έλεγα Ιερό καθήκον μου !!!

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΝΙΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη "Δύναμη Αλλαγής" του Δημήτρη Παπαγεωργίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator