ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: "Λυπάμαι που είχα συνταχθεί με τον Πνευματικό και δεν ξανασχολούμαι με το πρόσωπό του" - ΒΙΝΤΕΟ

0Πολύ σκληρή απάντηση έδωσε ο Νίκος Σταυρέλης σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αναστολή των έργων της πλατείας και το γεγονός πως ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός εμπλέκει την παράταξη του με τις καταγγελίες που οδήγησαν στο κρατητήριο υπαλλήλους που δούλευαν στα έργα.

«Λυπάμαι πολύ που στο παρελθόν είχα συνταχθεί με τον Πνευματικό. Δεν είμαστε ρουφιάνοι για να καταγγέλλουμε ένα έργο που και εμείς είχαμε ψηφίσει. Ομως οι τακτικές Πνευματικού είναι αυτές που έχουν φέρει την αναστολή των εργασιών. Στο μέλλον δεν θα ξανασχοληθω με το πρόσωπο του Πνευματικού γιατί είναι πλέον τελειωμένος» κατέληξε ο Νίκος Σταυρέλης.

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: "Λυπάμαι που είχα συνταχθεί με τον Πνευματικό και δεν ξανασχολούμαι με το πρόσωπό του" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator