ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής το Πρωτόκολλο Συναντίληψης και συνεργασίας του Δήμου Κορινθίων και του Τ.Ε.Θ.Α.

0Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων εγκρίθηκε το Πρωτόκολλο Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κορινθίων και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.Ε.Θ.Α.), το οποίο αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με αυτό ο Δήμος Κορινθίων εντός τριών ετών θα εκπονήσει την Πολεοδομική Μελέτη για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου 6ου Συντάγματος Πεζικού Κορίνθου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και θα ακολουθήσει η σύνταξη της πράξης εφαρμογής δημιουργώντας χώρους (Διοίκησης, Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Αναψυχής) που θα αποδοθούν στο Δήμο Κορινθίων στο 50% της έκτασης του στρατοπέδου τουλάχιστον.

Ο Δήμος Κορινθίων θα προχωρήσει στην κατασκευή έργων υποδομής (Δρόμοι, Φωτισμός , Δίκτυα Ύδρευσης, Αποχέτευση , Δημιουργία Κοινόχρηστων Χώρων , Πλατειών , Πρασίνου) αξιοποιώντας τις εκτάσεις, που θα περιέλθουν σε αυτόν, δημιουργώντας μια σύγχρονη νέα γειτονιά που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή (Αγ. Άννας , Φυλακές , Βοσσέικα).

Με την υπογραφή του πρωτοκόλλου συναντίληψης άμεσα θα αποδοθεί στο Δήμο Κορινθίων έκταση 10 στρεμμάτων του γηπέδου που υπάρχει και των πέριξ αυτού χώρων.

Ο Δήμος Κορινθίων είναι έτοιμος άμεσα να εκπονήσει έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του γηπέδου με νέο χλοοτάπητα υβριδικό, (πλαστικό και φυσικό χόρτο μαζί), ανακαίνιση των κερκίδων, αποδυτηρίων και κοινόχρηστων χώρων δημιουργώντας άλλη μια αθλητική υποδομή που θα αποδοθεί στα ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει ακούραστη το δημιουργικό της έργο προς όφελος των δημοτών της.
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής το Πρωτόκολλο Συναντίληψης και συνεργασίας του Δήμου Κορινθίων και του Τ.Ε.Θ.Α."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator