ΚΙΑΤΟ: Ο Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ στο συνδυασμό ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0
Ο Αρχιτέκτονας Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ στο συνδυασμό ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Ο συνδυασμός «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ», με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, ενισχύει το δυναμικό του με έναν ακόμα εκλεκτό υποψήφιο, τον αρχιτέκτονα μηχανικό Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο. Έναν ενεργό και δραστήριο πολίτη, με επαγγελματική κατάρτιση και με διάθεση προσφοράς στα κοινά. Έμπειρος και γνώστης των προβλημάτων του Δήμου ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, επιθυμεί με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό να συμβάλλει δυναμικά στην πρόοδο του Δήμου και την επίλυση των προβλημάτων του. Η γνώση του και η πολυετής ενασχόλησή του με τα κοινά, οι γνώσεις του σε θέματα μελετών και κατασκευών έργων και η επιστημονική του κατάρτιση, τού δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αυξημένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στο Δήμο . Ο Δήμαρχος κ. Σταματόπουλος καλωσόρισε τον κ. Σπηλιόπουλο στο συνδυασμό και του ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στον κοινό αγώνα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 με καταγωγή από τον Κάτω Ταρσό. Τελείωσε την Ιταλική Σχολή (γυμνάσιο – λύκειο) της Αθήνας. Αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. αρχιτέκτονας μηχανικός. Από το 1983 ζει και εργάζεται στο Κιάτο. Ασχολείται με μελέτες – κατασκευές ιδιωτικών έργων και με μελέτες δημοσίων έργων (κτιριακές μελέτες και αναπλάσεις υπαιθρίων χώρων. Αθλητικό κέντρο Αν. Τραγάνας, πλατείες, Ελευθερίας, Φιλλύρα, Λυσίππου στο Κιάτο, στο Μεγάλο Βάλτο, στο Στενό, Ανάπλαση Παναγίας του Βράχου στον Κάτω Ταρσό, κ.α.). Διετέλεσε μέλος: - του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Άνω και Κάτω Ταρσού Κορινθίας «η Παναγία του Βράχου» και Πρόεδρος από το 2011 έως σήμερα. - του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κορινθίας και Πρόεδρος τις περιόδους 1995-2008, 2011-2015 και 2017 έως σήμερα. - της Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ από το 2002 έως σήμερα. - της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) το χρονικό διάστημα 2004-2010. - της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Πελοποννήσου από το 2000 έως σήμερα και από τον Μάρτιο του 2014 Πρόεδρος αυτής μέχρι σήμερα.
Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ στο συνδυασμό ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator