ΚΙΑΤΟ: Καταγγελία Ζαχαρόπουλου για τη δεξαμενή ύδρευσης της Κοινότητας Πασίου του Δήμου Σικυωνίων

0

-ΘΕΜΑ:  «Δεξαμενή ύδρευσης Κοινότητας Πασίου Δήμου Σικυωνίων»¨

-Σχετικά με τα αναγραφόμενα στο θέμα σας γνωρίζω τα παρακάτω.

-Επισκέφθηκα προχθές [7-4-2019]  και σήμερα, τον χώρο που βρίσκεται η δεξαμενή ύδρευσης της Κοινότητας Πασίου,   στη περιοχή «Βελετζέϊκα», Μεγάλου Βάλτου, σε ξέφραγο ιδιόκτητο  οικόπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες.
-Διαπίστωσα τα εξής:
-Ο περιβάλλοντας χώρος της δεξαμενής απεριποίητος, με διάσπαρτα παλιά προς απόσυρση  αυτοκίνητα.
Tα προστατευτικά τζάμια του  παράθυρου  της δεξαμενής, που βρίσκεται σε μικρό ύψος από το έδαφος, ήταν κατεστραμμένα με αποτέλεσμα να υπάρχουν  σοβαροί κίνδυνοι για την προστασία του νερού από αδέσποτα και άγρια ζώα, έντομα,  τρωκτικά κ.λ.π.
-Κατόπιν αυτού προς διασφάλιση της δημόσιας υγείας,  παράκληση να ενεργήσετε έλεγχο προς διαπίστωση όσων αναφέρθηκαν  και άμεσες ενέργειες, προς κάθε κατεύθυνση,  για την αποκατάσταση των ζημιών.
-Συν/νο  φωτογραφικό υλικό.

                                                                                                      ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣΔημοσίευση: Απριλίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Καταγγελία Ζαχαρόπουλου για τη δεξαμενή ύδρευσης της Κοινότητας Πασίου του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator