ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ

0


Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στον χώρο εκδηλώσεων της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Εξαμιλίων Κορίνθου, οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση των βιβλίων της σειράς “Ένα Μυστήριο για τον Μπούφο”.

Στην εκδήλωση, όπου έλαβαν μέρος και τα Μουσικά Σύνολα Σπουδαστών του Ιδρύματος Μουσικών Μελετών “Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο”, οι δημιουργοί της σειράς, Γιώργος Κωνσταντινίδης και Σωτήρης Μητρούσης, έπαιξαν μουσική και παιχνίδια με παιδιά και γονείς, που είχαν γεμίσει τον φιλόξενο χώρο, ζωγράφισαν και υπέγραψαν αντίτυπα των βιβλίων τους.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Απριλίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator