Αυτό λείπει από το Δήμο Σικυωνίων: Ο χαρακτήρας που είχε η συγκέντρωση του Βαγγέλη Χουσελά - ΒΙΝΤΕΟ

0



-Την Τετάρτη το βράδυ 8.30 στην γνωστή αίθουσα ομιλιών των αδελφών Μάλλιου στο Κιάτο πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του συνδυασμού μας.

Η συμμετοχή του κόσμου, ο παλμός του και ο διάλογος που έγινε μετά την ομιλία του επικεφαλής Βαγγέλη Χουσελά δηλώνουν μια άλλη φιλοσοφία και προσέγγιση για την τοπική αυτοδιοίκηση.

-Σε μια γεμάτη αίθουσα με μια ομιλία σταθμό για την αυτοδιοίκηση ο Βαγγέλης Χουσελάς ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού , την αυριανή ημέρα για τον Δήμο και τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η σημερινή δημοτική αρχή.

Τόνισε ότι ο κοινωνικός χαρακτήρας του Δήμου αποδομείτε και συρρικνώνεται μεθοδικά βάσει των μεσοπρόθεσμων ρυθμίσεων που ισχύουν

Το οργανωμένο κράτος δικαίου αντικαθίσταται συνεχώς από τα συσσίτια και τα εισοδήματα φτώχειας. Ο Δημόσιος χαρακτήρας του Δήμου περιορίζεται και οι πόροι του συρρικνώνονται. Το αυριανό μοντέλο της Τ.Α. θα είναι αυτό των ανταποδοτικών , θα βάζεις νέα δημοτικά τέλη θα εισπράττεις εάν εισπράττεις και έτσι μόνο θα έχεις έσοδα.

Στην συνέχεια μίλησε για την εγκατάλειψη των πρώην κοινοτήτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια και παραγωγή με κυριότερο αυτό της άρδευσης που το θεωρεί ως ντροπή εν έτη 2019 να μην μπορούμε να το λύσουμε ενώ έχουμε τις απαιτούμενες ποσότητες νερών.

Μίλησε για την αδυναμία μας να μην μπορούμε σαν Δήμος να αναδείξουμε το φυσικό κάλλος και την τεράστια πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δεσμεύτηκε ως αυριανή Δημοτική αρχή να συμβάλει στην αξιοποίηση των τοπικών πόρων προς όφελος και για λογαριασμό των ίδιων των τοπικών πρώην κοινοτήτων.

Δεσμεύτηκε πως ο Δήμος μας θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος για την προστασία των δημόσιων αγαθών και κοινωνική ασπίδα για τους πολίτες.

Ανέλυσε με μεγάλη ακρίβεια και πιστότητα πως στόχος του συνδυασμού μας είναι και θα παραμείνει η συμμετοχή των πολιτών. Θέλουμε τον πολίτη να έχει άμεση συμμετοχή στις αποφάσεις αλλά και στον έλεγχο της δημοτικής αρχής.

Στο άκουσμα όλων αυτών των προτάσεων ο κόσμος συνηγορούσε με το ζεστό χειροκρότημά του

Στο τέλος της ομιλίας κανείς μας δεν περίμενε την τόσο μεγάλη συμμετοχή του κόσμου να μιλήσει , να ρωτήσει , να τοποθετηθεί πάνω στα προβλήματα του δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου εκ μέρους του κ. Βαγγέλη Χουσελά.

Τα βίντεο είναι του ekorinthos.gr:



Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτό λείπει από το Δήμο Σικυωνίων: Ο χαρακτήρας που είχε η συγκέντρωση του Βαγγέλη Χουσελά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator