Η θετική αναφορά Τσίπρα στον Γιώργο Δέδε και το δυνατό χειροκρότημα στην Καλαμάτα - ΒΙΝΤΕΟ

0Τα βασικά διλήμματα των εκλογών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Καλαμάτα από όπου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία, όπως αναφέρεται στο τηλεγράφημα του ΑΠΕ. Μιλώντας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με το βασικό σύνθημα «Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών» σε κόκκινο φόντο πίσω από το βήμα, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που υποστηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανέφερε ότι στη νέα πραγματικότητα η κοινωνία εισέρχεται όρθια και πρόσθεσε ότι δεν είναι καιρός για επανάπαυση για να μην υπάρξει οπισθοδρόμηση. Η μάχη που θα δοθεί είναι για ανάπτυξη και δημοκρατία. Η νέα πραγματικότητα απαιτεί συνεργασίες όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων που θα προσέλθουν χωρίς ατομικές επιδιώξεις και αγνοούν το πολιτικό κόστος όταν πρέπει να πάρουν αποφάσεις για τον τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην καθοριστική συμβολή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε, για να προχωρήσει με τη μέθοδο ΣΔΙΤ ένα σημαντικό έργο για την Μεσσηνία, ο δρόμος «Καλαμάτα- Ριζόμυλος- Πύλος».

Η αναφορά του Πρωθυπουργού στο όνομα του κ. Δέδε οδήγησε σε δυνατό χειροκρότημα στην κατάμεστη από τον κόσμο αίθουσα στην Καλαμάτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!Πηγή: kalimera-arkadia.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η θετική αναφορά Τσίπρα στον Γιώργο Δέδε και το δυνατό χειροκρότημα στην Καλαμάτα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator