Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

0


Τα πρώτα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης - (υποψήφιος δήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσούλας)

Ένα φάσμα αυτοδιοικητικής ανεπάρκειας πλανιέται τοπικά και θέλει να παγιώσει μια νύχτα αισθημάτων, αναπτυξιακών και δημοκρατικών αδιεξόδων. Αλλά ένα βήμα έγινε.

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Mετέχουν στον δύσκολο, αλλά ωραίο και αληθινό αγώνα. Αποτελούν ηθικό και αυτοδιοικητικό θεμέλιο επαναφοράς αξιών κοινωνίας, ανάπτυξης και δημιουργικής ζωής.

Επιβεβαιωμένες αξίες -

Γονιμοποιούνται σήμερα -

Για την προέκτασή τους στο μέλλον του Δήμου. (γρηγόρης κλαδούχος)

Παρακάτω η δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Νώντα Κατσούλα:

«Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά αναγγέλλω υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και για την συμμετοχή τους σ’ αυτόν τον ελπιδοφόρο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Στην πορεία προς τη νίκη, προχωρούμε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι με προσήλωση στις ίδιες αξίες, στο κοινό μας όραμα και στην διακήρυξη των Αρχών και Θέσεων της δημοτικής μας κίνησης για πρόοδο και ευημερία του Δήμου μας.

Επαμεινώνδας Κατσούλας»
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator