ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

0Θέλω να δώ την τοπική κοινωνία να προσφέρει ευκαιρίες και όχι εμπόδια στους νέους – αλλά και μεγαλύτερους – για να κάνουν τα θέλω τους πράξη. Ο Δήμος μας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο όμως βλέπω αρκετό περιθώριο για βελτίωση. Η σχέση δημότη – δήμου μπορεί να εκσυγχρονιστεί με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.

Οι δήμοι χρειάζονται όραμα να βλέπουν τις τάσεις και τις προοπτικές να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες και να ξεκλειδώνουν το αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής, των κατοίκων και εργαζομένων στους δήμους τους..

Σημαντική, επίσης, πτυχή στην αλλαγή των όσων ενοχλούν τους νέους αποτελεί η διαφάνεια, με την δήλωση του πόθεν έσχες στην αρχή και το τέλος της θητείας των όσων εκλεγούν και της δημοσιοποίησης οποιασδήποτε σύγκρουσης συμφερόντων.

Προτείνω την συμμετοχική διακυβέρνηση, δηλαδή τη συμμετοχή των δημοτών στην λήψη ορισμένων αποφάσεων που αφορούν τον Δήμο.

Πρόταση μου αποτελεί, επίσης, η μετατροπή υφιστάμενων χώρων πρασίνου σε πραγματικά θεματικά πάρκα στα οποία οι δημότες να μπορούν να γυμνάζονται, να τα χρησιμοποιούν για χώρους ξεκούρασης και διαβάσματος καθώς και η δημιουργία ειδικών πάρκων για τα κατοικίδια ζώα.
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator