ΚΙΑΤΟ: Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΠΟΥΛΟΥ υποψήφια με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ»

0


Με μία ακόμα αξιόλογη γυναικεία παρουσία εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Σικυωνίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ» Σπύρου Σταματόπουλου. 

Πρόκειται για την κ. Δήμητρα Σπούλου, μια ικανή και δυναμική γυναίκα με κοινωνική δράση, διάθεση για προσφορά και όραμα για τον τόπο της. 

Η κ. Δήμητρα Σπούλου επιθυμώντας να βάλει και αυτή από την πλευρά της ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του δήμου αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές και να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στον κοινό στόχο να πάει ο τόπος μπροστά. 

Η κ. Δήμητρα Σπούλου γεννήθηκε και ζει στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι παντρεμένη με τον Μίλτο Κελάρη και έχουν δύο παιδιά τον Άγγελο και τον Μάκη. 

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κιάτου και εργάστηκε αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σικυωνίων ασχολήθηκε στο ΚΑΠΗ , στην εθελοντική αιμοδοσία και στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. 

Όπως λέει η ίδια, με την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται δίπλα στον Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο με απώτερο στόχο το καλύτερο μέλλον του Δήμου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΠΟΥΛΟΥ υποψήφια με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator