Άρης Βαφειαδάκης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το "ΔΗΜΟ" του Βαγγέλη Χουσελά

0



ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

"ΔΗΜΟΣ" Δημοκρατική Δημοτική Συνεργασία Σικυώνων.

Ποιοι Είμαστε.

Ο "ΔΗΜΟΣ" είναι μια ομάδα πολιτών του τόπου μας που πραγματικά τολμάει:
Τολμάμε να διεκδικούμε την ηγεσία του Δήμου μας,πραγματικά ανεξάρτητοι από κόμματα και παρατάξεις,χωρίς χρηματοδότες και συμφέροντα να μας στηρίζουν,χωρίς επικοινωνιολόγους να γράφουν τους λόγους μας και να διαμορφώνουν την εμφάνισή μας ανάλογα την περίσταση,γιατί
τολμάμε να είμαστε αληθινοί.
τολμάμε να μιλάμε όπως νοιώθουμε ,χωρίς ξύλινους λόγους και με σεβασμό αντιμετωπίζουμε τους πολιτικούς αντιπάλους μας με θέσεις και απόψεις τεκμηριωμένες,χωρίς να επισκιάζουμε τα θετικά,χάριν πολιτικής σκοπιμότητας.

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμά μας και "τολμήσαμε"(για πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό),να το έχουμε σε δημόσια διαβούλευση για 20 περίπου μέρες (τυπώνεται, σε λίγες μέρες θα μοιραστεί) ,επειδή,
τολμάμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε, σε αυτή την πολυβασανισμένη και βαριά λαβωμένη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ",και στις καθαρές διαδικασίες.

Στην ηγεσία της ομάδας αυτής βρίσκεται ένας άνθρωπος δικός σας. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Δήμο μας. Εργάζεται 35 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά (πολιτισμός-αθλητισμός) πολλά χρόνια. Γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση πολύ καλά,καθότι έχει περάσει από τις θέσεις του δημοτικού συμβούλου, αντιδημάρχου,προέδρου ΔΕΥΑΣ. Μα πάνω από όλα τον χαρακτηρίζει η αγωνιστικότητα του ,η αγάπη του για τον τόπο του και η εντιμότητά του.

Αυτά όλα τα ξέρετε.Εσείς μου τα έχετε αναφέρει πολλές φορές. Αυτό που δεν γνωρίζετε όσοι δεν συμμετέχετε στην Δημοκρατική Δημοτική Συνεργασία Σικυώνων, είναι ο σεβασμός που δείχνει σε όλους εμάς που συνεργαζόμαστε και οι δημοκρατικές διαδικασίες που λειτουργούμε.

Αυτά τα λίγα για μια πρώτη γνωριμία και για τον Βαγγέλη Χουσελά που όλοι γνωρίζετε και εκτιμάτε..

Άρης Βαφειαδάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον "ΔΗΜΟ" Δημοκρατική Δημοτική Συνεργασία Σικυώνων
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Κιάτου
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρης Βαφειαδάκης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το "ΔΗΜΟ" του Βαγγέλη Χουσελά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator