ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ

0


Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στην Κροκίδειο αίθουσα , στην Κόρινθο, το Εσπερινό ΕΠΑΛ πραγματοποίησε εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Πρόεδρο της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων, Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Διδάκτορα του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ.Γιάννη Μπάρτζη.

Μετά το βιογραφικό του ομιλητή, που επιμελήθηκε η φιλόλογος κ.Λουκία Βαρλάμου και διάβασε μαθήτρια του ΕΠΑΛ, ο κ.Γιάννης Μπάρτζης μίλησε για τα βιβλία και την αξία τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου, την οποία η Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) καθιέρωσε να γιορτάζεται στις 2 Απριλίου, ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ο ομιλητής τόνισε ότι η αγάπη για το βιβλίο πρέπει να καλλιεργείται μέσα στα πλαίσια της οικογένειας, ότι την αξία του βιβλίου δεν μπορεί να υποκαταστήσει καμία οθόνη και συζήτησε με το κοινό, που παρακολούθησε την εκδήλωση, ένα μεγάλο θέμα, τον τρόπο προσέλκυσης των παιδιών στον κόσμο του βιβλίου.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator