Η εταιρεία Γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην Food Expo Greece 2019

0Η ελληνική εταιρεία Γαλακτοκομικά ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στην Food Expo Greece, την μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. 
Στο περίπτερο της εταιρείας, C04-Hall 4, οι επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και να ενημερωθούν για το νέο, σημαντικό λανσάρισμα της εταιρείας που εγκαινιάζει την κατηγορία των γαλακτοκομικών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. 

Η ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. έχοντας ήδη σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, επιδιώκει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την διανομή των προϊόντων της σε ελληνικές αλυσίδες retailers. Εστιάζοντας προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύει σε καινοτόμα σειρά γαλακτοκομικών high protein υπό νέο brand και συνεχίζει την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. 

Η Food Expo Greece 2019 διεξάγεται στο Athens Metropolitan Expo από τις 16-18 Μαρτίου.
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η εταιρεία Γαλακτοκομικών ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην Food Expo Greece 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator