ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π.ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΦΑΡΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και οι Εκδόσεις Αρμός συνδιοργάνωσαν, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου, εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον ψυχοθεραπευτή π.Φιλόθεο Φάρο.

Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Κιβωτός ευχαρίστησε το Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου για την φιλοξενία, τον π.Φιλόθεο Φάρο, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, τις Εκδόσεις Αρμός, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και το κοινό, που γέμισε το Επορικό Επιμελητήριο.

Η κ.Χρύσα Αθανασοπούλου, εκπαιδευτικός και διευθύντρια στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας παρουσίασε τον προσκεκλημένο ψυχοθεραπευτή π.Φιλόθεο Φάρο και του έδωσε τον λόγο.

Ο π.Φιλόθεος Φάρος μίλησε στο κοινό για την τέχνη της ζωής και τους προβληματισμούς της ανθρώπινης καθημερινότητας, θίγοντας ποικίλα θέματα, όπως την αγάπη, τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά, την οικογένεια, την μνησικακία, τις ασθένειες, τον θάνατο, το πένθος, την ανθρώπινη συμπεριφορά γενικότερα, την αναζήτηση της αλήθειας, τον Θεό και συνομίλησε με το κοινό, απαντώντας σε ερωτήματα και προβληματισμούς με μια εντελώς διαφορετική οπτική!

Στο τέλος της εκδήλωσης, το κοινό τον καταχειροκρότησε και πολλοί τον πλησίασαν για να τον ευχαριστήσουν από κοντά και να του ζητήσουν να υπογράψει κάποιο αντίτυπο από τα βιβλία του.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π.ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΦΑΡΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator