Γελάνε οι Κορίνθιοι με τις προσωπικές επιθέσεις στον Δέδε..!

0Από streetlife

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι πλέον οι επιτελείς του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του Γιώργου Δέδε έχουν επιλέξει να τον κτυπούν προσωπικά και μάλιστα με τρόπο που είναι απαράδεκτος.
Είναι εμφανής ο πανικός και ο τρόμος που έχει κυριεύσει την ηγετική ομάδα του περιφερειάρχη…!
Στην Κορινθία βέβαια όταν δεν εξοργίζονται γελάνε και οι πέτρες, όταν διαβάζουν ή ακούν τέτοιες κατηγορίες εναντίον του.
Ξέρουν πολύ καλά και το ήθος και την ποιότητα του σαν άνθρωπο και πολιτικό μηχανικό.
Ξέρουν τον προσωπικό αγώνα ζωής που κάνει, τα παιχνίδια της μοίρας και την αφοσίωση του στην οικογένεια και τους φίλους του.
Ξέρουν ότι δεν βρήκε τίποτα έτοιμο και προσπαθεί.
Ακόμα και όσοι διαφωνούν απόλυτα μαζί του (όπως εμείς) για την επιλογή του να γίνει κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν να το προσάψουν το παραμικρό σαν άνθρωπο ή σαν επιστήμονα και πολύ περισσότερο όσο αφορά την διαχείριση της ευαίσθητης γραμματείας του υπουργείου υποδομών.
Βέβαια μόνο για γέλια είναι οι υπενθύμιση για την Πασοκική του πολιτική καταγωγή απο ανθρώπους που έχουν κάνει το ΠΑΣΟΚ κουρελού στα πόδια του περιφερειάρχη και το θυμούνται μόνο όταν βολεύει τον κ.Τατούλη…!

Τον κατηγορούν για μη αποτελεσματικό άνθρωποι που ξυπνούν στις 12 το μεσημέρι για να κάνουν πως δουλεύουν…!

Ημαρτον…!
Αντίθετα ο Γιώργος Δέδες δεν έχει μιλήσει ποτέ για την οικονομική διαχείριση της περιφέρειας, για τις πολιτικές μεταμορφώσεις της ηγεσίας της ή δεν έχει ασχοληθεί προσωπικά με κανένα στέλεχος της.
Μένει στην πολιτική διάσταση της παρέμβασης του.
Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ακόμα και όταν προκαλούνται με κτυπήματα κάτω απο την ζώνη…
Κάποιοι διατηρούν το ήθος τους.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γελάνε οι Κορίνθιοι με τις προσωπικές επιθέσεις στον Δέδε..!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator