Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: «Φασισταριό» όσοι διαφωνούν με τις Πρέσπες - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Φασισταριό» χαρακτήρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστος Γιαννούλης, όσους πολίτες διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην κομματική εκδήλωση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, χθες στην Κατερίνη.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μια γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Τζανακόπουλο μετά από λίγο απομακρύνθηκε εκτός της αίθουσα που πραγματοποιείτο η εκδήλωση.

Από την πλευρά του, ανεβαίνοντας στο βήμα εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννούλης ανέφερε ότι «πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ρητορική είχε χρησιμοποιήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ, όταν σε σύντομο διάλογο για τη Συμφωνία των Πρεσπών που είχε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν είχε περιγράψει τους συμμετέχοντες σε συλλαλητήριο ως «ακροδεξιούς λαϊκιστές».

Δείτε το βίντεο με τον Χρ. Γιαννούλη να αποκαλεί «φασισταριό» τους διαφωνούντες:

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: «Φασισταριό» όσοι διαφωνούν με τις Πρέσπες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator