ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ: ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

0
Οσοι είμαστε υποψήφιοι με τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", στο ερώτημα αυτό έχουμε μία καταλυτική απάντηση.

Ο Παναγιώτης Νίκας, θα κερδίσει τις εκλογές και θα κερδίσει και στην περιφερειακή ενότητα της Κορινθίας.

Δεν είναι η προσωπική μας επιθυμία, ούτε η αισιοδοξία που εκ των πραγμάτων έχουν οι υποψήφιοι.

Είναι αυτό που κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της Κορινθίας εισπράττουμε, μιλώντας με τους συμπατριώτες μας και ακούγοντας προσεχτικά τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Παναγιώτης Νίκας, δεν είναι μία τυχαία υποψηφιότητα, ούτε απλά μία κομματική επιλογή.

Είναι μία αυτοδιοικητική προσωπικότητα, που έκανε την Καλαμάτα, την κορυφαία πόλη της Πελοποννήσου, με το σχέδιο, την δουλειά και τις ικανότητες του.

Είναι επίσης ένας πολιτικός, σπάνιας κοπής με καθαρό λόγο, ευθύτητα και χωρίς ίχνος λαϊκισμού.

Απο την πρώτη στιγμή, που ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την επιλογή Νίκα,τα γνωστά κέντρα της Κορινθίας, προσπάθησαν να μειώσουν την δυναμική του Παναγιώτη Νίκα.

Ο Νίκας, έλεγαν δεν είναι ο λαϊκός τύπος με το επιτηδευμένο lifestyle και την τάχα αμεσότητα με όλους και όλα,όπως είχαν συνηθίσει.

Σε αυτό είχαν δίκιο. Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, χωρίς περιπετειώδη ζωή και χωρίς να τον ακολουθούν σκάνδαλα.

Απευθύνεται στον πολίτη με ειλικρίνεια και σεβασμό, χωρίς να προσπαθεί να τον σαγηνεύσει με παλαιοκομματικά τερτίπια

Οι Κορίνθιοι, σε όλες τις πόλεις του νομού, τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ, που τον συναντούν και τον ακούν, αντιλαμβάνονται ότι έχουν μπροστά τους έναν πολιτικό που τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και τα προβλήματα και όχι οι ανούσιες δημόσιες σχέσεις.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που η ΝΔ τον επέλεξε να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κάθε μέρα που περνά, στον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", συσπειρώνονται μαζικά πλέον οι συμπατριώτες μας, όχι απλά απο κομματικό καθήκον αλλά γιατί αντιλαμβάνονται ότι έχει έρθει η ώρα να ξεφύγει η Πελοπόννησος και ο νομός μας απο το τέλμα και την οπισθοδρόμηση.

Ο Παναγιώτης Νίκας είναι η εγγύηση για αλλαγή της πορείας και το έχει αποδείξει με την αυτοδιοικητική του ιστορία.

Και η Κορινθία, όπως και όλη η Πελοπόννησος, είναι πλέον κοντά του και η νίκη του στις εκλογές του Μαϊου, θα είναι νίκη για όλους.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ

Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Κορινθίας
Με τον Παναγιώτη Νίκα
Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ: ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator