Συνέντευξη-καταπέλτης από τον Γιώργο Δέδε - ΒΙΝΤΕΟ

0


Στο κόκκινο το περιφερειακό σκηνικό. 60 περίπου ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές και τα επιτελεία των υποψηφίων ετοιμάζονται για την αναμέτρηση που αφορά την Πελοπόννησο και την επόμενη ημέρα.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες εξέφρασε την άποψη ότι ο συνδυασμός του εκφράζει τον προοδευτικό χώρο, τόνισε ότι δεν δέχεται εντολές από κομματικά ιερατεία, ενώ σε σχέση με την πολιτική του, αυτή ανέφερε πως χτίζεται πάνω στα προβλήματα των πολιτών.

Παράλληλα ο Επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” έδωσε σειρά απαντήσεων για όλα τα καυτά ζητήματα που απασχολούν την περιφερειακή επικαιρότητα. Στο επίκεντρο και το ζήτημα των απορριμμάτων εκεί όπου επέκρινε την περιφερειακή αρχή και έκανε λόγο για επαναδιαπραγμάτευση. Αναφέρθηκε παράλληλα, στις βασικές διαφορές με τον Π. Νίκα ενώ για την απερχόμενη αρχή σημείωσε πως δεν έχει σχέδιο, και, πως δεν υπήρξε καμία σχέση δεσμεύσεων και έργων.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ:

Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέντευξη-καταπέλτης από τον Γιώργο Δέδε - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator