ΚΙΑΤΟ: Στη Γονούσα ο Χουσελάς το Σάββατο

0ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΚΙΩΝΙΩΝ : «Δήμος»

Σε συνέχεια των προεκλογικών ομιλιών ο επικεφαλής του συνδυασμού Βαγγέλης Χουσελάς θα μιλήσει το Σάββατο 9 Μάρτη και ώρα 8:00 στο χωριό ΓΟΝΟΥΣΑ (Λιόπεσι) σε κεντρικό καφενείο της πλατείας.

-Το χωριό Γονούσα απέχει 25 Km από την πόλη του Κιάτου σε υψόμετρο 350 μ και με 280 περίπου κατοίκους σήμερα κατά κύριο επάγγελμα γεωργούς

Είναι ένα από τα λεγόμενα «Μποζικοχώρια» που συναντά κανείς στην διαδρομή Κιάτο – Κρυονέρι – Νεμέα.

Θεωρείται μάλιστα το χωριό καταγωγής του Κύψελου τυράννου της Κορίνθου (657 – 627 π.χ.)

Από το γραφείο τύπου
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Στη Γονούσα ο Χουσελάς το Σάββατο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator