Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βόχας για την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου

0



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βόχας μετά το άγγελμα του πρόωρου θανάτου της αγαπητής μας Γεωργίας Παπαγιαννόπουλου, πρώην Πρόεδρου του Συλλόγου μας, συνήλθε σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 12.00 σε έκτακτη συνεδρίαση κατά την οποία υπογραμμίστηκε η προσφορά της εκλιπούσης στην τοπική κοινωνία και η εκπαιδευτική και πολιτιστική της δραστηριότητα.

Το Δ.Σ. εκφράζοντας την ομόθυμη συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στο πένθος για την απώλεια του διακεκριμένου μέλους του, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Να εκφράσει τα ειλικρινά συλλυπητήρια όλων στην οικογένειά της.

2) Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 7-3-2019 και ώρα 17.00.

3) Να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού - παράρτημα Κορίνθου - αντί στεφάνου.

4) Να δημοσιοποιηθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στη σελίδα Facebook του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας

Παναγιώτα Αθανασούλη                Παναγιώτα Μπλάνου
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βόχας για την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator