ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σήμερα ΣΠΑΕΙ κατεστημένα και διαχωρισμούς ο Σταυρέλης !!!

0



Και στις γυναίκες κάνει την μεγάλη ποιοτική διαφορά ο Σταυρέλης!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ
Δείγμα ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει τα πάντα με την σοβαρότητα που έχουν και με υψηλό δείκτη ευθύνης απέναντι στην κοινωνία.

Πριν λίγες ημέρες, στο Επιμελητήριο, ο συνδυασμός «Πνοή Δημιουργίας», έκανε πολύ σημαντική και εξαιρετικά επιτυχημένη ημερίδα για τις γυναίκες της Κορίνθου.

Ομιλήτριες ήταν 4 Κορίνθιες, επιχειρηματίες, επιστήμονες και εργαζόμενες που μίλησαν για τα πραγματικά προβλήματα των γυναικών, τον αγώνα για την ζωή και την ισότητα.
Δεν μαγείρεψαν, ούτε πήραν συμβουλές για μπότοξ.

Γυναίκες μίλησαν για την οικογένεια, τα όνειρα και τις ελπίδες του και δήλωσαν την θέληση τους να είναι πρωταγωνίστριες στην Νέα Κόρινθο.

Σήμερα ο Νίκος Σταυρέλης κάνει ένα βήμα ακόμα πιο μεγάλο και πιο μακρινό, που πάει μακριά στο αύριο και την ελπίδα για μία Κόρινθο, χωρίς ανισότητες.

Για μία Κόρινθο, στην οποία χωράνε ΟΛΟΙ ανεξάρτητα απο χρώμα ή διαφορετικότητα.

Σε λίγο ο επικεφαλής και για πολλούς πλέον νέος δήμαρχος της Κορίνθου, θα κάνει μία ανακοίνωση έκπληξη, που θα σπάσει κατεστημένα και διαχωρισμούς.

Γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει και δεν υποκρίνεται.
Γιατί βλέπει μπροστά του ισότιμους πολίτες και όχι πρόσκαιρους ψηφοφόρους.

Οταν έχει ποιότητα, δεν την έχεις κατ’ επιλογή αλλά την έχεις παντού και σε όλα.

Η σημερινή ανακοίνωση του Σταυρέλη είναι μία ΑΛΗΘΙΝΗ εκδήλωση πίστης στον αγώνα για πλήρη ισότητα των φύλλων και για πολίτες που όλοι ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Για αυτό κάνει και την μεγάλη διαφορά…!

Γιατί θέλει μαγκιά να μπορείς να κάνεις αυτό που φοβούνται οι άλλοι…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σήμερα ΣΠΑΕΙ κατεστημένα και διαχωρισμούς ο Σταυρέλης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator